Rabu, 14 Januari 2009

hari pertama masuk kerja...

1 comments
01/12/2008
hari nie macam biasa la aku dok umah bosan. aku pun bersiap la nak ke kolej lepak sana and aku nak betulkan pc MPP yg penuh ngan virus. tengah aku dok membelek pc tu tiba2 aku dapat la satu panggilan dari unit IT kolej. aku pon agak hairan la pasal pe. aku ingatkn diorg nak marah aku la ubah OS pc mpp tu dari Windows XP kepada Ubuntu. aku pelik pasal diorg suh aku pakai kemas2.. aku pun turun la ngan baju yg agak selekeh sket xkan la aku nak balik plak tukar baju. rupenye ade org nak interview aku keje.. so aku pon di bawa la ke office kat komplek maluri kat belakang jusco maluri..

02/12/2008
pada hari nie aku mula berkerja sebagai Development Executive kat Abyres Sdn Bhd. biasa la mula2 keje nie aku x tau pe lagi nak wat dok mengelamun la aku kat situ.. hehehe.. bos kata memng cam nie bila time de keje baru dok sebok sket sampaikan nak makan pon x sempat.. bg aku ok la aku nie x kesah sangat la pasal makan tu...
erm...


p/s: walau pun da lambat tapi aku ingat macam2 bende terjadi kat aku pada taun 2008 nie... de yg sedeh and yg seronok..
tapi aku x boleh melupakan pd 24/10/2008 pasal masa nie aku sgt2 sedeh.. tp xpe la aku terima seadanya..

Comments

1 comments to "hari pertama masuk kerja..."

akukecik berkata...
14 Januari 2009 2:03 PG

ehehehe ape yang sedey nyer ko nih..
gumbira takkan takde kot.. sedey gak yang mau diceritekan tapi tak abis ceriter gak.. =P

best keje? tgok aku goyang kaki cam siot jer ahahaha bz gak aku walopon goyang kaki kekekeke =P

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン