Selasa, 1 April 2008

terengganu... in memory...

0 comments
banyak memory aku kat sana... walau pon aku nie agak kesorgan kat sana coz aku call org yg aku sayang x angkat... aku rasa macam aku nie x guna je masa tu... nasib la ade kawn yg masa gi sana agak melucukan hai aku... kurang la gak rasa suram aku kat sana... balik plak train abis plak... mintak tlg member amik plak die bg alasan yg aku tak bleh terima plak... cukup la ku mintk tlg skali tu je la... bukan aku nak mengunkit tp kalau die mintak tlg kat aku aku tlg la gak.. tp aku 2 kali mintak tlg kat die 2 kali tu gak hampa... mmm... xpe la aku nye credit masa tu pon xde aku pon jalan kaki la... dgn hati yang agak panas gak la... tp aku senyap....

Comments

0 comments to "terengganu... in memory..."

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン