Ahad, 11 Oktober 2009

Services

1 comments
Services Provided:

Website Design:
.RM 650.00 - RM 300.00/page (HTML Only)
.RM 850.00 - RM 500.00/page (Partial Flash-Banner/Menu)
.RM 1500.00++/page (Fully Flash-Depends on complexity)
.Does not include setup fee (hosting & Domain)
.RM 50.00 to setup on a host (free host)

Blog Installation:
.RM 400.00/forum
.Free Host+Domain Registration (Sub-Domain)
.Upload and Installation
.Own Domain or Host (Purchase yourself and give me the details)

Forum Installation:
.RM 500.00/forum
.Free Host+Domain Registration (Sub-Domain)
.Upload and Installation
.Own Domain or Host (Purchase yourself and give me the details)

Sabtu, 3 Oktober 2009

Salam Aidilfitri untuk semua....

0 comments
erm... salam semua salam aidilfitri kepada semua... hari ini merupakan hari yang bersejarah buat devil merupakan hari konvocation buat devil... hehehe... sory pasal da lama tidak berkarya di sini..

18-09-2009 malam tujuh likur

nak jadikan cerita pada 18-09-2009 tepat jam 2300 devilmaycry bertolak ke kampung menaiki perkhidmatan train. Train perjalanan yang di namakan train tujuh likur dari KL Sentral ke Ipoh. Dan di jangkakan sampai dalam 0130 pagi. Bila devil naik je train nie membuatkan devilmaycry berasa senang kerana tidak la ramai sgt yg ade kat dalam train nie kerana ramai yg menaikki kenderaan sendiri untuk pulang ke kg halaman masing2 untuk berhari raya...erm... devilmaycry sebenarnya agak sedeh sket pada masa nie sebenarnya kerana devilmaycry tengah kehabisan duit untuk konvo pada 03-10-2009 nanti... huhuhu... erm tp takpe rezeki berada di mana2-kan.. devilmaycry akan berusaha untuk mendapatkannya... bukan pe devil da bayar macam2 la time tu la motor wat hal la, nak bayar tu la ini la macam2 la nak kena bayar mane la devilmaycry x sengkek.. so devilmaycry pon cry la... hahaha... erm.. so sampai sini dulu devilmaycry nak berceloteh coz devilmaycry tengah mengantuk nie dok kat dalam train tujuh likur nie... nanti devil sambung bye..

Tanggal 03 October 2009, majlis Konvokesyen KPTM 2009 yang lalu telah diadakan. Tahniah kepada semua pelajar yang telah berjaya dan menerima sijil masing-masing.

TAHNIAH kepada Septact Enterprise; pada hari berkenaan syk telah pun diberi peluang oleh pihak penganjur majlis konvo untuk menjalankan bisnes secara rasmi dan terbuka. Ini bukanlah merupakan projek yang pertama. Syk telah pun diberikan peluang untuk membekalkan tempahan kepada pihak kolej dan juga membuka kaunter jualan sebelum ini tetapi dengan margin yang kecil. Alhamdullillah, walaupun terdapat sedikit kesulitan pada pengalaman pertama, tetapi telah berjaya ditangani dengan berkesan. Krew syk nampak seolah-olah gugup pada awalnya. Mungkin disebabkan terpaksa berhadapan dengan pesaing yang jauh lebih berpengalaman atau juga dikejutkan dengan suasana dan keadaan pada masa itu. Dengan berbekalkan peralatan yang serba kekurangan, dikejutkan dengan keadaan yang seolah-olah kaunter syk seperti tiada sambutan disebabkan kedudukannya yang jauh dan terlindung; masing-masing macam tidak percaya dengan keadaan itu. Maklum saja banyak pula pesaing pada masa itu. Namun begitu suasana berubah selepas hampir dua jam selanjutnya apabila pelanggan mula mencari perkhidmatan syk… sukses... Sehingga tamat majlis, syk telah berjaya melaksanakan tugas dengan baik dan telah menerima tempahan/jualan melebih sasaran yang ditetapkan. Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat membantu usahawan2 muda ini. You all sudah mula berjalan, bukan lagi merangkak atau meniarap. Sahabat2 sekelian, kalian wajar membuktikan kemampuan kepada umum yang kalian bukan sembarangan orang yang dipilih untuk mengendalikan Kelab Usahawan Muda (dahulu) sehingga melahirkan syk ini dan seterusnya akan mampu bersaing di alam perniagaan.

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン