Selasa, 24 Mac 2009

hari ke-3 DevilMyCry di Melaka...

7 comments
erm.. cam biasa DevilMayCry di melaka wat traning tuk SUK Melaka... pagi2 lagi Devil da kuar pergi ke SUK... nampak gaya nye org2 kat sini dikirakan agak senang la dengan Devil nye penyampaian... tapi x tau la yg akan datang nie cam mana...

memandangkan DevilMayCry x bawa camera so DevilMayCry jd bosan kat sini... huhuhuhu...
:( xpe la kalu DevilMayCry berkesempatan petang nanti DevilMayCry akan update lagi k...

Comments

7 comments to "hari ke-3 DevilMyCry di Melaka..."

Ashikin Abdullah berkata...
25 Mac 2009 9:53 PTG

hokoloh dah tau nak g melaka
simpan camera kat kl pesal.
kasi kat sy guna pun xpe.
;p

DevilM@yCry berkata...
26 Mac 2009 1:26 PG

alor... lens rosak ar... huhuhu...

Ashikin Abdullah berkata...
26 Mac 2009 3:09 PG

isk3.
shoot apa smpai rosak ;p
cian sama itu lens

Kechik berkata...
26 Mac 2009 8:21 PG

takde kene ngene la aku ngan pemuda umno tuh.. hahahah tapi aku suke tgok gear2 rabak yang wartawan pegang!! demmm rabak2 pon lens bapak besar n gud picx lol!!! syok tgok diorang.. keje pon aku siap curi tulang lagik muahahahahaha aku tak bersalah.... ramai sgt orang dooo blurr aku

#sebab ape lens die rosak? sebab time die tido slalu ngigau gigit n pijak2 lens tu smpai rosak muahahahahaha

ashikin abdullah berkata...
26 Mac 2009 7:11 PTG

kechik: mana kecik tau yer? tido skali ker?kah3

Kechik berkata...
27 Mac 2009 5:58 PG

errrr tak penah aku rase tido sekatil sebantal ngan die.. die dahla besar panjang plak tuh muat2 satu bilik tu badan die muahahahahaha (weh jgn terasa plak.. ko mmg besar panjang pon!!!)

shikin ni kawan lamo ko ker wahai nasrun jambu?? huhuhu bole la bawak die jadi model utk kite nanti kan kan kan boleh kan kin?? =)

Ashikin berkata...
28 Mac 2009 6:33 PG

HAHAHAAAA patot la nasrun takmo cakap apa kechik komen.mmg lawak la.

kenai jambu tp nasrun tak kenai. ;p

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン