Khamis, 19 Mac 2009

Erm... Hari2 yg memenatkan devilmaycry ...

3 comments
salam kepada semua... agak lama gak la devilmaycry x update devilmaycrynye blog nie... actually malam tadi devilmaycry g tido d umah YDP Prostar asalnye nak wat keje la tp jd terus tido lak... hihihi... sebelum nie devilmaycry agak bz ngan keje n keje... hihihi... biasa la waktu pejabat jd development exacutive lepas waktu pejabat lak jd operation exacutive lak kat compeny aku dan kawan2... hihihihi... biasa la nak cari wet lebih sket... biasa la devil nie pon bukan la kaya sangat pon cam ayah devil cakap bukan senang nak jadi senang, dan bukan susah pun nak jadi susah... tu semua pilihan kita nak atau x nak je kita nak wat sesuatu...

nie devil de la nak letak gambar cradit by Kechik gambar masa wat activiti di waktu tengah hari, hari minggu yang lepas...


lepas je balik dari aktiviti nie devil pon terus la g makan kat abc makan ngan member aku yg agak masuk air la... hahaha... sory geng kita memang masuk air da... kechik pon da joint sekaki da ngan kita... erm... lepas je makan shah dan kechik dok lepak kat umah devil sambil menunggu masa tuk pergi diner lak.. da org ajak devil pon pegi la... any way tanks ya to all Ocean Blue community coz sudi lagi ajak devil tuk joint korg semua..

12/03/2009
Aku lepas je balik dari diner tu aku n the geng pon cam biasa la jd burung antu la plak ngan pakai baju yg agak formal pon g la jalan2 satu kl... hehehe... org dok tengok je mungkin dok takut2 kot kami nie penguat kuasa ke pe... haha... balik je kat umah semua dok tido da letih kepenatan la katakan... dari pagi sampai la ke petang la tido je keje die... tapi aku sebenarnya x leh nak dok diam pasal aku da 2 ke 3 kali lebih la dok kuar masuk bilik air pasal sakit perut yg luar biasa la dikatakan... pe la yg aku makan sampai aku sakit pewut melampau sgt... any way xpe la nak wat cam ne da sakit..

Comments

3 comments to "Erm... Hari2 yg memenatkan devilmaycry ..."

afnnfrhn berkata...
19 Mac 2009 8:58 PTG

tak ajak !!
kejam !!!
uhu !!!!

DevilM@yCry berkata...
19 Mac 2009 9:10 PTG

hahaha...
ko balik umah nak suh aku ajak..

afnnfrhn berkata...
21 Mac 2009 8:54 PG

nextime saye tak balik uma ea whai abg nas ;)
ekekeke .
ps kl buat xtviti saye join ok ;)

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン