Rabu, 25 Februari 2009

Ponek den...

0 comments

huhuhuhu... setelah devilmaycry penat dengan keje skarang time penat tuk update blog la plak... hehehe... ari nie devilmaycry penat kat putrajaya ade meeting la plok ngan AG kat putrajaya.. aku pon penin la dibuatnye.. erm.. balik kat opis bertambah lak keje.. sok nak kene g JPPH plak... hhuhuhuhu... ponek den... xpe2 aku nak layan stellarium lak la skarang nie...

dalam masa sekarang nie bintang yg agak menyerlah di agkasa kita adalah capella.. so aku da wat screen shot dari software yg aku gunakan tuk pandangan kawan2 semua... k...


nie devil nak letak gambar devil amik kat planetarium...

Isnin, 23 Februari 2009

da lama aku x update...

1 comments
hihihi... erm agak lama gak la aku x update blog nie.. biasa la aku agak bz skarang nie nak melayan karenah client lg ngan keje aku yang melambak lagi bos bkn kire aku banyak keje ke tak main bagi je... any way life mesti di teruskan jugak.. dalam sebok2 tu aku sempat gak la menjalankan aktiviti yg berfaedah bagi aku dari melepak je baik kita belajar sesuatu ye dak... any way tq kechik..

Isnin, 16 Februari 2009

erm... I'm Sorry...

1 comments
hihihi... Hye... sorry lama x update bloge nie... huhuhuhu... devilmaycry agak bz dalam masa terdekat nie.. biasa la kan macam2 de keje di mana2... hehehe...
buat org yg ingin kan link gambar2 aku akan uploadkan kemudian coz aku tengah keje skarang nie... hehehehe... :p nanti devilmaycry akan update latter...


nie ade image DevilMayCry letak la wat tatapan semua...

Isnin, 9 Februari 2009

huhuhuhu...

1 comments
sorry kawan2... coz aku sekarang agak bz ngan keje aku sampai nak update gambar x sempat...
hehehe.. anyway aku nak citer sket la pasal semalam aku ade pergi ke planetarium pada sebelah malam... best gak la macam2 la aku study pasal keindahan alam pada malam semalam... bebudak aku yg ikut pon agak kecoh gak la... hurm... tapi aku x leh nak letak gambar semalam lagi coz aku x upload lagi kat internet pasal aku nak kene susun dulu pe yg patut...

tapi xpe aku letakkan gambar semasa aku pergi ke UIA Program dipanggil NITROS dan program Akademi Futsal kat Komplek Sukan KG Pandan...


Akademi Futsal & Nitros UIA

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン