Rabu, 3 Februari 2010

Hye Kawan2...

0 comments
Sorry my friends.. da lama x berkarya di sini.. agak bz sket skarang nie... penat ngan keje pas tu penant ngan memikirkan masa depan... hahaha... erm... anyway devilmaycry harap kawan2 semua sihat la dalam menempuh segala hari2 yg penuh dengan ujian darinya...

kat sini Devilmaycry ade citer sket nak di jadikan pengajaran sambil2 kita berlawak sket...

Ader seorang guru tadika yg tidak percaya wujudnya tuhan dan die pun berfikir bagaimana nak brain wash kanak2 ditadika tsebut supaya tak percaya wujudnya tuhan.Die pun mendapat satu akal...
Guru tadika : Anak2,nampak tak pen ni.
Ank2 : Nampak cikgu.
Guru tadika : Pen ade kn.
Ank2 : Ader cikgu.

kemudia guru tadika tadi memasukkn pen itu dalam poket die,kemudian bertanya lagi..

Guru tadika : Anak2,nampak tak pen?
Ank2 : tak nampak cikgu.
Guru tadika : pen ade tak?
Ank2 : takder cikgu.
Guru tadika: Anak2 nampk tuhan tak?
Ank2 : tak nampk cikgu.
Guru tadika : tuhan ader tak?
Ank2 : takder cikgu.

Guru tadika tadi sangat gembira sebab tujuan die nak brainwash otak budak2 tu berjaya.Tetapi dalam banyak2 budak tu ader seorang budak yang pintar,dan die minta pun mengangkat tangan...

Bdk A : Cikgu bleh saya cakap sesuatu.
Guru tadika : Bleh,mari ke depan.
Bdk A : kawan2 nampk cikgu tak.
Kwn2 : nampak.
Bdk A : cikgu ader kn?
Kwn2 : ader.
Bdk A : kawan2 nampak otak cikgu tak?
Kwn2 : tak nampak.
Bdk A: cikgu ader otak tak?
Kwn2 : tak ader

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン