Ahad, 29 Mac 2009

Hari Ahad yg memenatkan....

1 comments
hi semua... erm hari nie devilmaycry agak penat sket pasal berjalan katMid yg besar tu semata2 nak g hantar camera tuk service.. hehehe... da pusing punya pusing kat dalam DCim exhibition aku geram kat satu lens tu aku pon angkat la... terbang la wet aku dlm 3ratos lebih.. hihihi... tp xpe la... erm nak angkat yg lens yg lain agak x mampu lagi so pakai la yg mane mampu dulu... punya la ramai org kat sana aku pon da x terlarat la nak dok lama2 kat sana aku pon terus la pulang ke rumah tp x jd aku terus ke umah abg sepupu aku.. lepak la sampai malam...

nie aku de letak la gambar situasi kat sana...

Selasa, 24 Mac 2009

hari ke-3 DevilMyCry di Melaka...

7 comments
erm.. cam biasa DevilMayCry di melaka wat traning tuk SUK Melaka... pagi2 lagi Devil da kuar pergi ke SUK... nampak gaya nye org2 kat sini dikirakan agak senang la dengan Devil nye penyampaian... tapi x tau la yg akan datang nie cam mana...

memandangkan DevilMayCry x bawa camera so DevilMayCry jd bosan kat sini... huhuhuhu...
:( xpe la kalu DevilMayCry berkesempatan petang nanti DevilMayCry akan update lagi k...

Mengisi Masa...

1 comments

Hihihihi... sambil menunggu masa yg ada nie devilmaycry pon wat la sket editing gambar DevilMayCry... bila lagi kan? nak gak glemer kat page sendiri.. hihihi...

hihihi... ok tak? boleh la nak mengasah bakat yg lama nie balik... ok arios...

Isnin, 23 Mac 2009

Hari ke-2 DevilMayCry d Melaka...

0 comments
huhuhuhu... bosannye DevilMayCry kat melaka nie... call member2 kat melaka bz la pe la ade yang devilMayCry call x dapat contact... erm.. nak wat cam mane da nasib badan.. da la DevilMayCry dapat citer x baik kat seseorg tp DevilMayCry xnak citer just biar devilMayCry je la yg menanggung nye sendiri... kali nie DevilMayCry ke melaka devilMayCry x bawak camera coz DevilMayCry x tau jalan nak merayap.. huhuhu... k la sampai kat sini je la DevilMay Cry nak update blog nie...

Sabtu, 21 Mac 2009

Hari yg agak bosan...

0 comments
erm... devil agak bosan ari nie.. ye la ajak org yg devil suka kuar pon diorg cam x suka kuar ngan devil nie kot... ye la sape la devil nie... xpe la.. x payah la nak pening2 kepala lepas nie devil da malas nak amik tau da.. devil da patah ati da.. esok pukul 1 devil akan bertolak ke melaka.. mungkin dalam kul 3 sampai la kot.. sampai kat melaka nak kene cari resort la plak.. erm... ari isnin lak devil nak kene bagi traning kat org2 suk melaka.. agak gerun gak la bila dengar 120 kot yg devil nak kene traningkan... tp xpe bila lagi devil nak cuba satu benda barukan...lagi sekali la devil berseorangan kat melaka.. erm.. nampaknye cam tu la... xpe la just sekadar nak mengisi masa yg ade je nie... memandangkan devil tengah bosan nie..

Khamis, 19 Mac 2009

Erm... Hari2 yg memenatkan devilmaycry ...

3 comments
salam kepada semua... agak lama gak la devilmaycry x update devilmaycrynye blog nie... actually malam tadi devilmaycry g tido d umah YDP Prostar asalnye nak wat keje la tp jd terus tido lak... hihihi... sebelum nie devilmaycry agak bz ngan keje n keje... hihihi... biasa la waktu pejabat jd development exacutive lepas waktu pejabat lak jd operation exacutive lak kat compeny aku dan kawan2... hihihihi... biasa la nak cari wet lebih sket... biasa la devil nie pon bukan la kaya sangat pon cam ayah devil cakap bukan senang nak jadi senang, dan bukan susah pun nak jadi susah... tu semua pilihan kita nak atau x nak je kita nak wat sesuatu...

nie devil de la nak letak gambar cradit by Kechik gambar masa wat activiti di waktu tengah hari, hari minggu yang lepas...


lepas je balik dari aktiviti nie devil pon terus la g makan kat abc makan ngan member aku yg agak masuk air la... hahaha... sory geng kita memang masuk air da... kechik pon da joint sekaki da ngan kita... erm... lepas je makan shah dan kechik dok lepak kat umah devil sambil menunggu masa tuk pergi diner lak.. da org ajak devil pon pegi la... any way tanks ya to all Ocean Blue community coz sudi lagi ajak devil tuk joint korg semua..

12/03/2009
Aku lepas je balik dari diner tu aku n the geng pon cam biasa la jd burung antu la plak ngan pakai baju yg agak formal pon g la jalan2 satu kl... hehehe... org dok tengok je mungkin dok takut2 kot kami nie penguat kuasa ke pe... haha... balik je kat umah semua dok tido da letih kepenatan la katakan... dari pagi sampai la ke petang la tido je keje die... tapi aku sebenarnya x leh nak dok diam pasal aku da 2 ke 3 kali lebih la dok kuar masuk bilik air pasal sakit perut yg luar biasa la dikatakan... pe la yg aku makan sampai aku sakit pewut melampau sgt... any way xpe la nak wat cam ne da sakit..

Ahad, 1 Mac 2009

huhuhuhuhu...

0 comments
agk ponek den ari nie...
baru je blk umah.. ingat nak tido yo nie...
selamek malam yo... den tak rarat nak buko mato layi nie..

-:My Personality:-

Click to view my Personality Profile page
 

Copyright 2010 All Rights Reserved DevilM@yCry by ナスルン